Dienstverlening

Algemene informatie

Transmedia BV is gespecialiseerd in de levering van boeken, vervolg- en seriewerken, grijze literatuur, CD-Roms, elektronische uitgaven, etc., aan een groot aantal universiteiten, hogescholen, bedrijven, researchinstituten en internationale organisaties in binnen- en buitenland. Transmedia BV is gevestigd te Amerongen en heeft dochterondernemingen in Amerika, Engeland en Spanje voor een optimale dienstverlening. Moderne kommunikatie- systemen en nauwe kontakten met meer dan 4000 uitgevers wereldwijd garanderen een snelle levering van iedere beschikbare publicatie tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Klantenservice

De afdeling klantenservice draagt zorg voor een efficiënte en persoonlijke dienstverlening. De opdrachtgever beschikt altijd over dezelfde kontaktpersoon voor alle vragen betreffende de bestellingen waarbij gestreefd wordt naar dagelijkse afhandeling van gevraagde informatie.

Databank met uitgebreide titelinformatie

Transmedia BV biedt haar klanten on-line de mogelijkheid op onderwerp titels te zoeken, te selecteren en te bestellen waarbij van iedere titel de inhoud, de prijs en de beschikbaarheid vermeld word. Ook nog niet verschenen titels kunnen worden gevonden. Dit geldt zowel voor engelstalige als nederlandstalige boeken. Voor het raadplegen van de databanken maakt U gebruik van uw klantennummer en een wachtwoord.

Bibliografische informatie en periodieke opgave van nieuw te verschijnen titels

Bibliografische informatie van de door U bestelde titels kan in diverse standaards worden aangeleverd. Daarenboven zenden wij U op verzoek periodiek een lijst met nieuw te verschijnen titels naar het onderwerp van uw keuze.

Uitvoering van uw bestellingen

Alle bestellingen worden op de dag van ontvangst geregistreerd en gecontroleerd met behulp van onze databanken en elektronisch besteld bij de betreffende uitgever via onze lokale dochterondernemingen dan wel rechtstreeks. Tegelijkertijd ontvangt de opdrachtgever een orderbevestiging met info over levermogelijkheid.

Fakturering/prijsstelling

Wij bieden een flexibel faktureersysteem met diverse mogelijkheden. Prijzen kunnen worden aangegeven in de valutas van de uitgever en/of de klant. Uiteraard kan ook een prijsopgave vooraf worden gemaakt. Buitenlandse boeken kunnen wij zeer concurrerend aanbieden.

Levertijden en spoedbestellingen

Onze dagelijkse orderverwerking, de elektronische verzending van orders en de standaard luchtvrachtservice vanuit de USA stelt ons in staat aantrekkelijke levertijden aan te bieden zoals enkele dagen voor nederlandse boeken, 1 tot 3 weken voor europese boeken en 2 tot 4 weken voor boeken uit Amerika. Spoedorders worden binnen enkele dagen geleverd.

Levering van vervolg-/ seriewerken en grijze literatuur

Transmedia BV biedt U een volledig geautomatiseerd systeem aan voor vervolgwerken, series en jaarboeken. Voor het traceren van bijzondere (grijze) literatuur beschikken wij over diverse bronnen, direct en via dochterbedrijven toegankelijk.

Levering van antiquarische boeken (niet meer bij de uitgever beschikbaar)

In samenwerking met diverse grote antiquariaatsboekhandels in verschillende landen heeft Transmedia zich gespecialiseerd in het traceren en leveren van boeken die reeds langere tijd door de uitgever als niet meer beschikbaar zijn gemeld.

On-line en periodieke informatie over lopende bestellingen

Alle van uitgevers ontvangen informatie over uw lopende bestellingen (zoals b.v leverdatum, uitverkocht, nog niet verschenen, in herdruk, etc.) kan on-line worden geraadpleegd met behulp van uw klantnummer en een wachtwoord. Daarnaast ontvangt U periodiek een schriftelijke opgave met de status van al uw nog niet geleverde orders.

Logistieke systemen incl. het inbinden/kastklaarmaken van boeken voor uw bibliotheek

Transmedia beschikt over magazijnen in Amerika, Engeland en Nederland met beperkte voorraad. Alle in Amerika bestelde publikaties worden in ons magazijn in New Jersey afgeleverd en standaard per luchtvracht naar Nederland vervoerd. Ditzelfde systeem geldt voor Engeland. De volledige ontvangstcontrole, consolidatie, facturering en verzending vindt plaats vanuit ons centrale magazijn in Amerongen. Op verzoek zorgen wij ook voor het inbinden/plastificeren en kastklaar maken van uw boeken tegen een zeer concurrerend tarief. Binnen Europa wordt een snelle aflevering gegarandeerd via een gerenommeerde europese koeriersdienst.

Flexibele dienstverlening en informatievoorziening

Transmedia BV levert publicaties aan uiteenlopende opdrachtgevers bij de overheid, het bedrijfsleven en internationale organisaties en is daardoor in staat in te spelen op uw specifieke wensen m.b.t. communicatie, afhandeling van uw bestellingen en gewenste inkoopinformatie tot en met integratie van uw en onze systemen.

Personele en technische capaciteiten

Transmedia BV biedt U een deskundig opgeleide staf (HBO niveau) die zorg draagt voor een optimale service waarbij nieuwe ontwikkelingen internationaal worden gevolgd en waar nodig geimplementeerd in bestaande software. Alle systemen zijn in eigen beheer ontwikkeld en voor diverse grote opdrachtgevers zo aangepast dat via integratie een optimale communicatie werd gerealiseerd.

Kwaliteit van de dienstverleneing

Het management van Transmedia BV besteedt voortdurend aandacht aan de kwaliteit van de dienstverlening. Als gevolg hiervan verwierf Transmedia in 2001 het kwaliteitscertificaat NEN-EN-ISO 9001-2008. Regelmatige audits garanderen een constant hoog kwaliteitsnivo.

Meer informatie of een prijsopgave?

Wilt U meer weten over onze dienstverlening of wilt U vrijblijvend een prijsopgave voor een aantal titels dan wel een specifieke offerte , aarzelt U niet contact met onze afdeling Marketing op te nemen. Wij zijn U graag van dienst!